| Bubuljice... | |
|
+3*Anahi Barbie* TasHa~Admin Ql girl 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Ql girl ♥ AdMiN ♥
Broj poruka : 884 Godina : 28 Datum upisa : 06.03.2008
| Naslov: Bubuljice... Sre Jun 18, 2008 12:42 pm | |
| Ovde cemo postavljati savete kako da uklonite bubuljice za pocetak
Bubuljice - tretman zelenim cajem
Nedavno smo otkrili da je jedan od nacina da se sprijeci pojava bubuljica konzumiranje velikih kolicina ZELENOG CAJA!!!
Imala sam problema sa bubuljicama sve do 18 godine i od prijateljice sam cula za efikasnost ovog proizvoda. Pocela sam ga konzumirati 3 puta na dan, a potom sam zamjenila vodu ovim cudotvornim cajem! U narednih 2 mjeseca lice mi je bilo ocisceno i zategnuto. ZELENI CAJ-u HVALA TI Ovaj proizvod mozete nabaviti u svi prodavnicama i apotekama!!! | |
|
| |
Ql girl ♥ AdMiN ♥
| Naslov: Re: Bubuljice... Sre Jun 18, 2008 12:45 pm | |
| Bubuljice po licu
Uzeti 1 supenu kasiku sitno iseckanog pivskog kvasca i blago ga zagrejati na pari. Namazati posle toga bubuljice ujutro, u podne i navece. Za to vreme piti svezeg soka od mrkve, po 100 grama posle jela. Bubuljice moraju nestati u roku od 5 dana. | |
|
| |
Ql girl ♥ AdMiN ♥
| Naslov: Re: Bubuljice... Sre Jun 18, 2008 12:48 pm | |
| Bubuljice su svakodnevni problem tinejdzera.Kako vi resavate probleme sa time?Neki koriste razne preparate.Koristili su puzzle kolekciju, garnijer pure,garnier esensis(tako nesto), med i cimet i najvise pomaze od svega.Pomesaju se dve kasike meda sa jednom kafenom kasicicom cimeta,to se izmesa i onda se maze koliko dugo hoces a za dve nedelje bubuljice se isciste skroz. | |
|
| |
TasHa~Admin ♥ AdMiN ♥
Broj poruka : 1102 Lokacija : Na ostrvu sa PoncHom! Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Sre Jun 18, 2008 12:57 pm | |
| nemam velikih problema sa bubuljicama, tako da za sada koristim Clean&Clear da ih uklonim i da ochistim lice... | |
|
| |
*Anahi Barbie* ♥ Malo dalji pocetnik ♥
Broj poruka : 283 Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Pon Jul 14, 2008 8:35 pm | |
| - TasHa~Admin ::
- nemam velikih problema sa bubuljicama, tako da za sada koristim Clean&Clear da ih uklonim i da ochistim lice...
I ja isto! Nemam bubuljice, ali ipak i ja koristim Clean & Clear radi preventive... | |
|
| |
Booth`s girlfriend-Bones ♥ Welcome ♥
Broj poruka : 6 Godina : 30 Lokacija : Bor..I naravo sa Booth-om na terenu Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Uto Jul 15, 2008 11:11 pm | |
| - ~*Saki | Girl*~|~*Anahi*~ ::
- Bubuljice su svakodnevni problem tinejdzera.Kako vi resavate probleme sa time?Neki koriste razne preparate.Koristili su puzzle kolekciju, garnijer pure,garnier esensis(tako nesto), med i cimet i najvise pomaze od svega.Pomesaju se dve kasike meda sa jednom kafenom kasicicom cimeta,to se izmesa i onda se maze koliko dugo hoces a za dve nedelje bubuljice se isciste skroz.
moje reci...lol | |
|
| |
*Anahi Barbie* ♥ Malo dalji pocetnik ♥
Broj poruka : 283 Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Sre Jul 16, 2008 10:44 pm | |
| Danas sam kupila Visibly Clear, jer nije bilo kreme Clean & Clear, videcu kakvo je, ali nemam problema sa bubuljicama niti aknama... | |
|
| |
anahi~the~best ♥ Na forumu si vec poznat ♥
Broj poruka : 392 Godina : 31 Lokacija : u back stage-u sa Anahi Datum upisa : 10.07.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Pet Jul 18, 2008 10:57 pm | |
| nemam ni ja,ponekad izadje neka ali to se brzo reshi,ja koristim Niweinu kolekciju i extra je... | |
|
| |
* Te - Daria - Todo * ♥ Na forumu si vec poznat ♥
Broj poruka : 402 Godina : 31 Datum upisa : 10.06.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Sub Jul 19, 2008 1:57 am | |
| Za mene je AVON vrh, ali sam pocela da koristim i garnier. | |
|
| |
natalija ♥ Welcome ♥
Broj poruka : 94 Lokacija : En my Barbie mundo!!! Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Bubuljice... Pon Sep 15, 2008 12:09 am | |
| ja nemam bubuljece, samo neke male sitne ali one se ni ne vide, ali da se ne bi videle ja koristim ViChY kremu, ona najbolja prirodna krema_jeste skupa ali vredi kupiti je jer basS dosta pomazZe. jako se lako razmazuje, lepo misisSe i basS osvezava lice!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bubuljice... | |
| |
|
| |
| Bubuljice... | |
|